Meet the team

De mensen maken het bedrijf, dat is bij Nuts niet anders. Onze teamleden zijn stuk voor stuk gedreven met een passie voor duurzaamheid en het leven in de natuur. Benieuwd wie we zijn? Hieronder stellen we ons kort voor. 

Bart | Oprichter en Sustainability Architect 

Natuur, architectuur, en het samenbrengen van beiden zijn mijn passies, dat vertelt ook de weg die ik al aflegde als architect en academicus. Na het behalen van mijn master in de Architectuur, heb ik mij verder verdiept, onder andere tijdens een doctoraatsonderzoek, in duurzame architectuur. Ondertussen integreer ik kennis en inzichten inzake duurzaamheid reeds 20 jaar in architectuurprojecten. Reeds 12 jaar combineer ik de architectuurpraktijk met onderwijs, onderzoek en dienstverlening, vanaf 2016 aan de Universiteit van Hasselt. Hierbij focus ik op circulair bouwen en niet-conventionele materialen en bouwtechnieken

Daarbovenop initieerde en co-creëerde ik in 2018 ook het Building Beyond Borders program, een cross-border leerplatform om kennis, skills en visies over lokale bouwmaterialen en technieken uit te wisselen. Nuts is voor mij een logische volgende stap om duurzaam bouwen te promoten naar de wereld toe. Een manier ook om een breder publiek aan te spreken. Zo is het voor iedereen toegankelijk om bij te dragen aan een duurzame verandering. 

Buiten mijn werk vind je me waarschijnlijk terug in de natuur, in binnen- of buitenland, sportend, of tijdens een uitdagend avontuur. De natuur als bron van energie, inspiratie en zelfontplooiing. 

"I move where my heart takes me. I run in the field. I cross over mountain tops. I pass through a lot of great places in this immense earth."

Vincent | Oprichter en Sales Manager

Ik hou ervan om tijd door te brengen in de natuur, denk maar aan kamperen, hiken, skiën... noem maar op! In mijn vrije tijd ben ik een sportieve duizendpoot die graag verschillende sporten doet om het boeiend te houden.

Het was toen ik zelf op zoek ging naar een woning dat het concept van compact wonen mijn pad kruiste. Terwijl ik me erin ben gaan verdiepen, is het meer en meer uitgegroeid tot een echte passie.

Ik vind het geweldig dat ik naast mijn full-time job als sales vertegenwoordiger mijn kennis en ervaring ook kan gebruiken om Nuts te laten groeien en andere mensen te inspireren voor een duurzame levensstijl. 

“There is no such thing as bad weather, only inappropriate clothing.” – Sir Ranulph Fiennes